Nytt år för SNUS

Hej,

Årsmöte för föreningen SNUS hölls i måndags, den 28 april, hos .SE som återigen ställde upp med lokal på kvällstid. Att på detta sätt som förening få låna lokal gratis är verkligen en ynnest! Tack .SE!

På mötet diskuterades både det ena och det andra. Det leddes föredömligt av Peter Fässberg som senare även valdes till föreningens nya Revisor.

Årsmötet beslutade att avslå den motion från 2012 som lämnades till föreningen om utredning av ett eventuellt samgående med ISOC-SE, vilken förtydligades med uppmaningar till styrelsen 2013. Föreningen bör fortsätta arbeta som självständig enhet, men kan fortsätta fördjupa samarbetet med andra Internetrelaterade organisationer i Sverige.

Jag vill på detta sätt tacka Amar Andersson för sin långa trogna tjänst i styrelsen, och hoppas att du inte lämnar oss komplett. Dina glada tillrop och idéer behövs!

Samtidigt vill jag välkomna Svante Nygren och Mikael Lundblad — båda medlemmar i SNUS sedan många år, och Svante känner vi även i föreningen som dess revisor i många år (bl.a. räkenskapsåret 2013).

Det sista välkomnandet för idag är till Päivi Morel Heinänen som valdes till revisorsuppleant.

Dessutom hör jag rykten om att det möte som idag hölls ihop med bl.a. SUNET och ISOC-SE, MeraKrypto, var en stor succé! Tack Olle Johansson för att du höll ihop det!

Slutligen, tack för ett förnyat förtroende!

Patrik Fältström
Ordförande

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.