Mottagare IP-Priset 2014: Lars Johan Liman

Vinnare av föreningen SNUS IP-Pris 2014 är Lars-Johan Liman.

Motivering:

Föreningen SNUS, Swedish Network Users’ Society, har utsett

Lars-Johan Liman

till mottagare av 2014 års IP-pris. Han har mer än 25 års praktiskt nationellt och internationellt arbete inom DNS- området, och har starkt bidragit till en förbättrad infrastruktur på Internet. Vidare har Liman viljan att dela med sig av sina erfarenheter och stötta de som inte lika mycket kan, dvs en person med både hjärna och hjärta. Han anses inte jobbat för egen vinning, utan hela tiden satt rootnamnserver i Stockholm och andra viktiga funktioner i främsta rummet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.