SNUS startar SIP-tester

SNUS har bestämt sig för att testa SIP-baserade produkter på den svenska marknaden. Det gäller inte att se om varje produkt uppfyller SIP-protokollet, utan tex ”om jag köper en SIP-telefon, och jag vill använda det ihop med min SIP-tjänst, kommer det fungera?”. Dvs, kan man i verkligheten använda SIP, och i så fall vad, och hur?

Staffan Kerker kommer arbeta med det hela, och jag hoppas SNUS medlemmar kommer hjälpa till med goda tillrop, goda idéer, felsökning i resultatet etc. Första steget är att Staffan kommer arbeta med att specificera mer noggrannt vad som ska testas.

Vi kommer här på SNUS websida publicera även delresultat.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.